Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

Fizetési feltételek:

Személyes átvétel során: A terméket átvételekor az üzletünkben kell fizetni készpénzben vagy bankkártyával.

Utánvétes esetén: A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával.

Szállítás:

Jelenleg Rakamaz, Tokaj, Nyíregyháza, Tarcal, Bodrogkeresztúr, Bodrogkisfalud, Timár, Tiszanagyfalu, Virányos, Nyírtelek településekre szállítunk ki 2000,-Ft-ot elérő rendelés esetén, ingyenesen.
A hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek és vasárnap 17 óráig leadott rendelést másnap szállítjuk ki, szombaton és a 17 óra után leadott rendeléseket pedig 2 munkanapon belül.

Lehetõség van személyes átvételt választani, ekkor üzletünkben nyitvatartási idõben vehetõ át a 17 óra előtt leadott megrendelés másnap, a 17 óra után leadott rendelés pedig az ezt követő 2. Munkanapon (e-mailben jelezzük az átvétel napját)

A dekagrammra vásárolható termékeknél a termék 1 dkg ára jelenik meg és a Kg egységára is fel van tüntetve. Ezekből a termékekből minimálisan 10 dkg rendelhető és 10 dkg-onként lehet növelni a rendelési mennyiséget. Miután előfordulhat, hogy a termékből egyetlen darab is nagyobb tömegű, mint a leadott rendelés, így a visszaigazoló e-mailben közölt rendelési végösszeg kis mértékben eltérhet a számlázott végösszegtől a zöldség pontos mérlegelése után, melyről szintén visszaigazoló e-mailt küldünk. A vásárló a megrendeléssel beleegyezik, hogy a 10 dekagrammonként rendelhető termékeknél a végleges súly és ár eltérhet a megrendelt súlytól és ártól. (pl: 80 dkg almát rendelünk, de a kiszállított súly 84 dkg, vagy egy almával kevesebb esetén 78 dkg stb.) 

 

Keresés